Az élet rövid. Ne légy lusta

Egészségügy

A kápolna megnyitotta kapuit az UMBALA Kardiológiai klinikán “St. George”

A Szent Györgyről elnevezett új kápolna megnyílt az UMBALA Kardiológiai klinikán “St. George”. Mini”. Az új templomot Nicholas Metropolitan személyesen szentelte fel UMKAL” Szent György ” ügyvezető igazgatója jelenlétében Prof. Dr. Karen Dzhambazov, a klinika vezetője Prof. Fedya Nikolov helyettes .- Plovdiv Anesti Timchev község ökológiai és egészségügyi polgármestere.

A kápolna a 12. emeleten található, a bika sebészeti blokkjában. “Cave shose” No. 66, base 2 UMBAL “St. George”. A Plovdiv Metropolitan segítségét, többek között a pénzügyi segítséget, valamint a polgárok, a vállalatok és a klinika személyzetének személyes adományait, Prof. Dr. Fedya Nikolov. Az adományozók között van egy helyettes is .- Anesti Timchev Polgármester.

“Kis méretű, de nagyon nagy a jelentősége, ez a templom, amely tele van az isteni szellem ma is,” Az isteni hivatását nemes, hogy mind az orvosok, ha valaki nem érti ezt, főleg a járvány, mind megértette, s megértette, hogy érdemes imádlak, köszönöm neked, becsüld meg, mert amellett, hogy a bravúr, a szolgáltatás is valami isteni. Biztosíthatom Önöket, hogy imádkozunk Önért, biztosíthatom Önöket, hogy felszólítjuk a Szent bányát, hogy soha ne vonuljon vissza ebből a helyről, ebből a kórházból és magától!”. Ezekkel a szavakkal, Őeminenciája Metropolitan Nicholas foglalkozott az orvosokkal.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük