Az élet rövid. Ne légy lusta

Oktatás

A magjában, tesztek nélkül – ez az, amit a BG iskola nem zárta be kapuit szeptember 15 videó után

Chernoochene Kardzhali regionális központjának egyik települése, ahol szeptember 15-től napjainkig a diákok nem hagyták abba a természetet. Nincs teszt.

Ennek oka az, hogy az előfordulási gyakoriság kevesebb, mint 250 / 100 000 ember, ami azt jelenti, hogy a környezet biztonságos.

Körülbelül 500 diák tanul A Hristo Smirnensky SU-n. A mai napig csak kilenc van, mondta az iskola igazgatója, Ivan Stoikov.

Az év eleje óta a koronavírus miatt nem volt karanténba helyezett hallgató vagy osztály.

Az igazgató szerint a pedagógusok 50 százaléka, a kisegítő személyzet mintegy 47 százaléka kap védőoltást, ami magasabb az országos átlagnál.

A regionális régió négy településén a regionális regionális oktatási folyamat velejárója-Chernoochene, Djebel, Kirkovo és Momchilgrad.

Három településen a gyerekek megtanulják a forgó elvet-Ardino, Kardzhali és Krumovgrad. 2050 kérelmet nyújtottak be a szülők gyermekeikkel való beleegyezésére 1. a 4. az osztályt meg kell vizsgálni. Az önkormányzat szerint van elég vizsgálatuk.

Az egész Kardashian régióban a tanárok mintegy 34% – át oltották be. Még most is 329 oltott gyermek van, akiknek fele befejezte az oltási ciklust.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük