Az élet rövid. Ne légy lusta

Zaklatás

A zaklatott lány szülei a főfelügyelő lemondását kérik

Több mint egy hónap telt el azóta, hogy a 11 éves Bethany Thompson az iskolai folyamatos zaklatás után öngyilkos lett. Hétfő este, November 21, 2016, A felhívás a főfelügyelő lemondását apja.

“Írásban kérem a lemondását. Ez a rendszer elromlott ” – mondta Paul Thompson Chris Piper Főfelügyelőnek és a Triad iskolaszék ülésének. Thompson és Bethany anyja, Wendy Feucht felelősségre vonást követelnek a főfelügyelőtől és az iskolakerülettől. Belefáradtak a várakozásba.

“November 11-én kértem a nyilvántartást.”mondta Thompson. “Azt mondta nekem, hogy néhány napba telik, hogy megszerezzem ezeket. És itt vagyunk November 21-én. És még mindig nincsenek feljegyzéseim.”

A feljegyzéseket akarják, hogy lássák, milyen lépéseket tett a Triád helyi iskolái Bethany zaklatásának kezelésére. Október 19-én öngyilkos lett.

“Cserben hagytad a lányomat, és ő megfizette a végső árat. Tehát amikor mindenki hálaadáskor vacsorázik a családjával, csak tudd, hogy van egy üres székem” – mondta Thompson az iskolaszéknek.

Feucht megkérdezte az igazgatóság tagjait a kerület zaklatási politikájáról. Azt mondta, Bethany zaklatása több mint egy évvel ezelőtt kezdődött.

“Megpróbálta elvenni, de senki sem állt ki érte. Az összes jelentés, amit hallottam a gyerekekről, azt mondta, ‘Hé, így és úgy válogatja ezt a lányt. Így van ez Bethany-val is. Egyetlen írásos jelentést sem kaptam. Egyetlen telefonhívást sem kaptam” – mondta Feucht.

FOX 45 beszélt Piperrel az iskolaszék ülése előtt. Azt mondta, hogy a kerületnek van egy zaklatási politikája. Azt mondta, hogy hasonló ahhoz a modellhez, amelyet Ohio-ban több kerület használ. Azt is elmondta, hogy a személyzet tagjait arra utasítják, hogy miként kell kezelni a politikát.

“Természetesen követjük a képzéssel kapcsolatos jogi megbízásokat. Néhány évvel ezelőtt, az első napunkon, a tanárokkal folytattunk egy öngyilkosságmegelőző és zaklató képzést. Ez olyasmi, amiről folyamatosan beszélünk munkatársainkkal ” – mondta Piper.

“Nem lehet” – mondta Thompson. “Ha ez lenne a helyzet, akkor a lányom itt lenne, és más gyerekeket nem zaklatnának.”

Eközben Bethany szülei azt mondják, hogy hallották, hogy ugyanaz a diák, aki zaklatta a lányukat, most egy másik diákra célzott.

“Tudtad ezt? Tudtál róla?”mondta Feucht. “Ugyanaz a fiú, ugyanaz a gyerek, akiről beszéltem, és akiről beszámoltam, megvert egy diákot.”

Piper azt válaszolta, hogy nem tudja.

Mindkét szülő azt mondta, hogy továbbra is arra készteti a kerületet, hogy tegyen többet a zaklatás ellen. Thompson azt is elmondta, hogy jogi lépéseket fontolgat.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük