Az élet rövid. Ne légy lusta

Oktatás

Az AMTI a diákoknak járó kitüntetéssel és két kiállítással ünnepli védőszentje ünnepét

Zeneakadémia, tánc és képzőművészet “Prof. Asen Diamandyev” ünnepli ma 106 évvel születése óta védőszentje-egy nagy zeneszerző, tanár, egy ember, aki 1964-ben. Zenészként és közéleti személyiségként használja fel az ország első iskolán kívüli zenei iskolájának megnyitását szülővárosában. Az akkor magasabb zenei Pedagógiai Intézet újjászületik a Művészeti Akadémiába, amely ma az egyetlen az országban multitasking szempontjából.

Az AMTI három különleges eseményen ünnepli nyaralását. “A védőszentünk nevében, professzor. Asen Diamandiev, ettől az évtől kezdve külön megkülönböztetést fogunk létrehozni a hallgatók sikeres képviseletére” – mondta a professzor. Shekerdzhieva-Novak, a felsőoktatás rektora. Tegnap a menedzsment bejelentette, hogy az első 3 díjat külön oklevéllel és pénzügyi eszközökkel, amelyet három kar különböztet meg-Martin Daskalov a “zenepedagógiából”, Yana Demirova a “zenei folklórból és koreográfiából”, Hristo Mikhov pedig a “képzőművészetből”.

Professzorok. Asen Diamandyev is szentelt a kiállítás, művészet a világjárvány idején “”projektek, rajzok a munkafolyamat a diákok szakon “divattervezés” az AMTI, akik szeretnék lesz képes megtekinteni ma este 18 órakor az újonnan megnyílt Régészeti csarnok T. Granata. Az ókori Philippopol Stadion keleti szektora (az N& M üzlet épülete alatt a főutcán). Kiállítás a Plovdiv község “Plovdiv for the young” programja alatt.

“A Discovery and Development Foundation támogatásával lehetőségünk van arra, hogy bemutassuk és elmondjuk a közönségnek, hogyan megy a tanulási folyamat az elszigeteltség során, és hogyan inspirálja az inspirációt a művészet megteremtésére válság idején”-magyarázza Dr. Dinka Yakimova-Kasabova egyetemi docens. “Annak ellenére, hogy kapcsolatunk egy izzó monitorra korlátozódott, létrehoztuk virtuális akadémiánkat, és nem hagytuk abba a fiatal művészek magas színvonalú képzésének módszereit. A menedzsment támogatásával, valamint a felhőrendszer rektor általi bevezetésére adott gyors reagálással nem pazaroltuk diákjaink idejét. Néhány eredmény egy héttel a kiállítás megnyitása után látható ” – mutat rá az egyetemi docens. Dr. Kasabova.

Az Akadémiai Könyvtár által szervezett 2020/2021-es akadémiai kiadványokkal rendelkező kiállítás a harmadik ünnepnap. A könyvtár mutatja gyűjtemények tudományos fórumokon az Art Academy of Arts-tavaszi tudományos olvasmányok 2020; Nemzetközi Tudományos Konferencia “az evolúció ellen forradalom” – 2020-ig közösen végzett a regionális könyvtár “Lyuben Karavelov – Csel; Évkönyv-2020-gyűjtemény a jelentések, a Nemzetközi Tudományos-Gyakorlati Konferencia “vezetői, valamint gazdasági problémák art”; négy új problémák, a tudományos kiadvány Artspectrum; az újonnan létrehozott “akadémiai könyvtár” stb. A kiadványok nagyrészt eredeti márkával rendelkeznek, az AMTI “professzor” keresett új identitásának része. Asen Diamandiev-Plovdiv

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük