Az élet rövid. Ne légy lusta

Oktatás

Az iskolák 5 évesnél idősebb diákok számára vásárolhatnak teszteket. osztály, amíg a szabadok megérkeznek

Ha az iskolák saját teszteket végeznek a B-osztályos hallgatók számára, akkor vissza tudják őket vinni az osztályterembe, még akkor is, ha az oktatási és Tudományos Minisztérium (MES) ingyen biztosította őket.

Ezt az Egészségügyi, Oktatási és tudományos miniszterek új rendjével oldják meg, amely naprakésszé teszi az iskolák sürgősségi járványkörnyezetében történő oktatásra és cselekvésre vonatkozó jelenlegi iránymutatásokat-mondta az oktatási és Tudományos Minisztérium nyilatkozatában. A változtatásokat már előkészítették és jóváhagyásra elküldték az Egészségügyi Minisztériumnak.

A bolgár oktatási rendszerben nyilvántartásba vett magániskolák ingyenes teszteket kaptak a gyermekek számára a IV. évfolyamtól kezdve, és a hallgatókat a kezdeti szakaszból az osztályterembe vitték, mint mindenki más.

Eközben a MES több szóbeli és írásbeli kérelmet kapott a magániskoláktól, amelyeknek lehetősége van arra, hogy önállóan megvásárolják a végzős hallgatók tesztjeit annak érdekében, hogy teljes mértékben helyreállítsák a képzésben való részvételt anélkül, hogy az állam megvárná a kézbesítést. Mindannyian azt válaszolták, hogy ez megtörténhet a két miniszter említett sorrendjével megállapított iránymutatások megváltoztatása után. Várható, hogy maga a változás az elkövetkező napokban tényvé válik.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük