Az élet rövid. Ne légy lusta

Oktatás

Hány Plovdiv-i Gyermek tér vissza az osztályba holnap egy teszttel

A Plovdiv régióban az 1. évfolyamtól a 4. évfolyamig további 1,132 gyermek holnap visszatér az iskolába, miután szüleik kiszámították és bejelentették beleegyezésüket a covid tesztelésére az eredeti kifejezés lejárta után. A biztonságos környezet biztosítása érdekében hétfőn és kedden tömegesen kezdték meg az órákra való visszatérést, ekkorra már a gyerekek 55,18% – ának szülei is megállapodtak a kezdeti szakaszban ezen a területen. Holnap lesz egy második teszt a szabályok szerint.

A Plovdiv-ben további 65 új osztályban kerül megrendezésre, amelyek visszatérnek az osztálytermekbe, miután a hajlandó szülők aránya meghaladta az 50% – ot.

Ma a regionális oktatási osztály 59 további dobozt oszt meg 20 teszttel, ami 1180 gyermek számára extra költséget jelent. Az iskolák 10% – os tartalékkal is rendelkeznek-tette hozzá Antoinette Krastanova, a Regionális Oktatási Osztály vezetője.

A Plovdiv régió rendelkezik a szükséges összeggel a tanulmányhoz hétfőn.

Várható, hogy bármelyik pillanatban a következő szállítmányok szállítási ütemtervébe is bekerül antigénmegtakarító tesztekkel, amelyek további két hétig biztosítják a folyamatot. Ahogy Maritsa írta, tegnap 359 000 egység érkezett a Lozen-I BCHK bázisra, amelyet már az egész országban elosztottak.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük