Az élet rövid. Ne légy lusta

Zaklatás

Öngyilkos lány apja, aki válaszokat követelt az iskolai körzettől

Ezen a hétvégén egy hónap telt el azóta 11 éves Bethany Thompson öngyilkos lett. A Triad középiskolában az iskolatársak zaklatták. Apja, Paul Thompson megpróbál további részleteket megtudni arról, hogy mi történt az iskolában. Úgy véli, hogy az iskolai tisztviselők többet tudnak, mint amennyit megosztanak. Azt tervezi, hogy részt vesz a hétfő, November 21, 2016 iskolaszék ülésén, hogy válaszokat kérjen.

“Tudnom kell. Tudni akarom. És az iskolai körzetben minden szülő ugyanazt akarja a gyermeke számára ” – mondta Thompson. A lányát apuci lányaként írja le.

“Tudtam, hogy zaklatják” – mondta. “De nem tudtam ennek mértékét.”

Bethany 6. osztályos volt a Triad középiskolában. “Görbe mosolya” volt, egy életmentő rákműtét eredménye, amikor 3 éves volt. Ez volt az oka annak is, hogy az iskolai zaklatók megcélozták őt.

Apja azt mondta, hogy az iskolai tisztviselőktől nyilvántartást kért a zaklatásáról. De eddig nem kapta meg a feljegyzéseket.

“Tavaly zaklatták. És azt mondták, hogy minden alkalommal meg kellett volna szereznem egy másolatot, amikor történt egy incidens. És egy példányt sem kaptam” – mondta Thompson. Azt mondta, a tudás megváltoztathatta volna a dolgokat.

“Teljesen úgy gondolom, hogy különbséget tett volna, ha tudtam volna” – mondta.

A kerület honlapján van egy nyilatkozat, amely szerint:

A Triad District helyezi a biztonság és a jólét a diákok prioritásként # 1. Csak egy biztonságos és gondoskodó környezetben érheti el a hallgató a legnagyobb potenciálját. Ezért proaktív megközelítést alkalmazunk a diákjaink közötti zaklatás és zaklatás bármilyen formájára.

Ha Ön vagy gyermeke úgy érzi, hogy zaklatás vagy zaklatás történik, kérjük, azonnal forduljon gyermeke tanárához vagy az épület igazgatójához. Nem tudunk segíteni olyan kérdésekben, amelyekről nem tudunk, és amelyek gyakran csak tehetetlenebbé teszik a gyermeket. Nagyra értékeljük a segítségét a legbiztonságosabb környezet megteremtésében minden diákunk számára, hogy boldoguljon és növekedjen.

Ne feledje, hogy a zaklatás és a zaklatás ismételt cselekedetek eredménye, nem pedig egyetlen bejelentett esemény.

Azonban a stopbullying.gov a definíció azt jelzi, hogy egyszer megtörténhet, mindaddig, amíg lehetőség van arra, hogy újra megtörténjen.

Thompson azt mondja, hogy látni akarja a lépéseket annak érdekében, hogy segítsen más gyerekeknek, akiket zaklatnak. De válaszokra is szüksége van.

“Valaki elejtette a labdát. Hol és ki az, amit meg akarok tudni. Ennek a végére akarok járni” – mondta Thompson. “Ez Bethanyért van, és megérdemli.”

Róka 45 kérést küldött a Triád iskoláknak Bethany zaklatásával kapcsolatos nyilvántartások iránt is. Szerint stopbullying.gov nincsenek szövetségi törvények a zaklatás ellen. De, vannak törvények a zaklatás ellen olyan dolgokkal kapcsolatban, mint a faj, szex, vallás vagy fogyatékosság. Ezek a törvények kötelezik az iskolákat a zaklatás kivizsgálására és megszüntetésére, ha megtalálják.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük